5 Comments

 1. Clientu lu VBLeasing on

  Clauze absurde intr-un contract de leasing scris cu font de 8 pe shpe pagini. Veti primi facturi pentru instiintarile de plata emise iar apoi veti fi tratati ca niste infractori.

 2. cristina gheban on

  vreau sa iau o masina n lizing pe firma,iar firma are ve chime 7 luni se poate face lizing.

 3. BUNA ZIUA.AS FI INTERESAT DE UN LEASING DOAR CU BULETINUL PENTRU O MASINA,SI AS VREA SA STIU CARE SUNT CONDITIILE.SUMA AR FI CAM 8500-9000 EUR.ASTEPT RASPUNSUL D-VOASTRA.
  VA MULTUMESC!

 4. ILIE Marius on

  buna ziua,am tot vazut in ultimul timp la TV ca foarte multi oameni ce aveau masini in lizing,au renuntat la ele si vi le-au returnat;intrebarea mea e,cum pot afla dc printre aceste masini ati avea si Audi A3,cat costa….cu alte cuvinte mai multe detalii
  va multumesc si astept un raspuns

 5. Sunt client VB leasing de 2 ani. O firma mai ticaloasa, hoata, neserioasa si puteti continua lista la nesfarsit, n-am crezut ca exista. Daca ai ghinionul sa intarzii o data, nu mai ai sanse sa-ti revii niciodata. ATENTIE! Cititi bine clausele scrise foarte marunt. Altfel riscati sa le-o platiti mai scump si dupa ce v-o iau. Dupa taxe de somatii si majorari una peste alta, care se pot ridica si la sume care rivalizeaza cu rata propriu zisa, nu mai ai nicio sansa sa ajungi la zi cu ratele.