5 Comments

 1. SLAMNESCU CAMELIA on

  CU RESPECT, M-AR INTERESA TAXELE AFERENTE UNUI C.V.C. A UNUI IMOBIL IN SUMA DE 46.000 EURO SI A UNEI IPOTECI IN SUMA DE 35.000 EURO.
  VA MULTUMESC!

 2. stupu adriana on

  bunicul meu vrea sa-mi treaca apartamentul pe numele meu si as vrea sa stiu care sunt actele necesare si costurile acestei operatiuni.bunicul meu este bolnav si nedeplasabil.as dori sa stiu cat costa o deplasare la domiciliu pentru intocmirea actelor. ca mostenitori dupa moartea lui sunt eu cu mama.
  va multumesc!

 3. Gavrila Alexadru on

  sarut mana,am si eu o problema legata cu aprtamentul care este scris pe numele tatului si al mamei mele,mama mea fiind moarta de 14 ani,aceasta mama a avut un copil din prima casatorie care acum este la puscarie si urmeaza a fii liberat in urmatorii 5 ani si am primit o scrisoare de la el(el fiiond fratele meu vitreg),in careurmeaza cand va iesii din inchisoare sa isi ceara si el drepturile la aprtamentul tatalui meu,inainte de a intra in puscarie cand mama mea tria acest frate de al 2 lea nu statea cu noi,avea o garsionera undeva in bucdar cand a intrat in inchisoare aceasta garsionera a fost vanduta de care el.intrebarea mea catre dumneavoastra este dk acum in momentul de fatza se poate trece apartamentul despre care vam zis pe numele meu sau numai p[e numele tatalui care el(fratele meu vitreg sa numai aibe nici o contribuintza la el),acum pe contract este scris numele tatalui si al mamei mele,el nu a contribuit la acest apartament nici macar cu un leu,va rog sa imi raspundeti frumos as dorii sa aflu ce pot face sio cum mai ales,va multumesc mult alex