Regatta

0
2-6 Virgil Madgearu Str.
Tel/Fax: 021-232 90 12/13
021-232 90 88
www.regatta.ro

Cei peste 11 ani de experienta in domeniul imobiliar au contribuit cu succes la castigarea si mentinerea unei pozitii de lider, REGATTA oferind clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii si consultata imobiliara de elita.
Astazi, serviciile noastre de inalta calitate inseamna pentru noi o dezvoltare permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 110% a clientilor nostri.
Pozitia de leader solicita nu numai o intelegere a ceea ce este important astazi, dar si a ceea ce compania noastra doreste sa realizeze in viitor.
Planul nostru strategic exprima Viziunea noastra asupra viitorului si scopurile noastre in ceea ce priveste patru elemente strategice:Clienti, servicii, calitate, dezvoltare.
Compania noastra se bucura de reputatia stralucita pe care a dobandit-o de-a lungul anilor. Multe companii si persoane fizice au ales Regatta ca si consultant strategic in domeniul imobiliar, indiferent ca sunt proprietari, chiriasi sau investitori. Astfel compania noastra este pregatita pentru a atinge cele mai inalte nivele de performanta, care sa vina in intampinarea cererilor clientilor.
Printre clientii nostri, putem mentiona: Ambasada Germana, GlaxoSmithKline, IKEA, Mobexpert Group, Max Mara, Air France Societe Generale, Renault Romania, Romtelecom S.A., Centru Cultural Ungar (Hungarian Cultural Center), Libra Bank, BNP Paribas, LukOil Downstream, Holcim, Austria Creditanstallt Bank, ILBAU Viena, Bouygues, Nederlanden, Raiffeisen Bank, KPMG, ThyssenKrupp, ICCO Lighting, Fiat, Banca di Roma, Alpha Leasing, European Community, Ambasada Filipine, Ambasada Israelului, SIF Moldova, Ambasada japoniei, Ambasada Republicii Moldova, Brau Union Romania, Grand Hotel Mariott, Soravia Romania.

Share.

Comments are closed.