Nefertiti Human Capital Consulting

2
Tel: 0726 873 181
Fax: 569 88 35
cv@nefertiti-hcc.ro
office@nefertiti-hcc.ro
www.nefertiti-hcc.ro
www.nefertiti-hcc.eu

2006 a fost anul de decizie majora pentru partenerii Nefertiti Human Capital Consulting, acestia alegand sa renunte la pozitii de CEO sau HR Manager , in multinationale de renume sau in agentii de recrutare, pentru a pune bazele unei companii capabile sa ofere servicii complete si complexe in domeniul resurselor umane adaptate pietei muncii din Romania.

In scurt timp portofoliul de clienti a crescut la peste 120 de companii, majoritatea reprezentante ale firmelor multinationale, si s-a extins dincolo de granitele Romaniei. Aceasta stare de fapt a facilitat, dar si impus in acelasi timp, structurarea activitatii pe divizii specializate.


Pregatirea, expertiza si prestigiul consultantilor si specialitilor, ce s-au alaturat in timp  partenerilor Nefertiti Human Capital Consulting, a facut posibila continuarea si dezvoltarea colaborarilor cu clientii, au transmis incredere candidatilor si au oferit solutii eficiente pentru toate partile implicate in procesele de: Executive Search, Recrutare, Evaluare, Administrare, Audit si Consultanta.

Share.

2 Comments

 1. TEACA LILIANA on

  Buna ziua.
  As dori sa stiu cum pot fi in baza dvs de date(taxe,cv online,poza,etc).
  Sunt in cautare de un loc de munca si as dori sa apelez la serviciile dvs.
  Va multumesc pentru timpul acordat.
  Cu deosebita consideratie,
  Teaca Liliana