Motor cu apa

0
http://hydrogengeneratorforcars.info/

Transforma-ti masina sa mearga cu apa – functioneaza oriunde in lume si este 100% sigur si legal, masina va fi mai eficienta si va produce emisii mai putin poluante .

Motor cu apa – scurta introducere

Transforma-ti motorul sa functioneze cu apa, in completarea benzinei, si vei obtine economica masina cu apa: un motor cu apa iti aduce un consum eficient de combustibil si economii uriase.

Nu mai cheltui bani pe benzina!

Investeste o suma mica in propriul sistem de alimentare cu apa si reduci costurile la jumatate astazi!  Acest proces este sigur si cel mai important, ti-l poti permite (toate componentele necesare construirii unui kit de motor cu apa costa pana in 200 de euro). Folosind motorul cu apa, poti reduce costurile pe benzina la jumatate si poti dubla numarul de kilometri.   Mai mult decat atat, motorul cu apa este o tehnologie simpla, o adaugire care nu va anula garantia masinii, pentru ca este 100% reversibila. Este foarte simplu sa il instalezi, dezinstalezi sau inlocuiesti., si functioneaza pe orice fel de masina. Tehnologia acestui motor cu apa s-a dovedit functionala pe 99,9% din masini pe benzina sau motorina, fie ca vorbim despre masini mici, dube, SUV sau chiar camioane (altele nu au fost testate inca).

Transforma-ti masina sa mearga cu apa – functioneaza oriunde in lume si este 100% sigur si legal, masina cu apa va fi mai eficienta si va produce emisii mai putin poluante .

Va creste puterea si performanta motorului si ii va prelungi rezistenta. Folosesti apa simpla de la robinet. Nu este nevoie de apa destilata sau de anumiti aditivi pentru apa. Procesul de conversie este simplu. Materialele necesare sunt ieftine si pot transforma masina la cel mai mic pret. Descarca aici planurile pentru motorul cu apa

Motor cu apa

Functioneaza oare cu adevarat un motor cu apa? Ei bine, da. Este posibil sa folositi eletricitate din baterie, pentru a obtine din apa gazul HHO (2 hidrogen + 1 oxigen). HHO, cunoscut si sub numele de gazul Brown, arde incet si produce energie, iar rezultatul final este doar apa (H2O)!  Cu doar 1 litru de apa, poti alimenta motorul cateva luni. Asta inseamna ca vei creste semnificativ eficienta automobilului, veti imbunatati calitatea emisiilor si vei economisi semnificativ.    Exista acum mii de dovezi in inteaga lume ca motorul cu apa functioneaza! Deja specialisti in industrie sustin ca aceasta tehnologie va sta la baza masinilor noi care vor functiona cu apa si gaz in urmatorii 5 sau 10 ani.  Dar pana cand noile masini hibrid vor fi produse, puteti folosi tehnologia la un pret foarte rezonabil.  

Cat de usor e sa instalezi un motor cu apa??   

Poti instala singur sistemul la masina ta, urmand pas cu pas acest ghid. Vei gasi diagrame si instructiuni detaliate care te vor ajuta sa faci sistemul sa functioneze foarte simplu, fara batai de cap. O a doua optiune sunt mecanicii auto, foarte interesanti in aceasta tehnologie, care te pot ajuta cu instalarea atata timp cat le pui la dispozitie materialele necesare si instructiunile relevante din acest manual.  

Cat de sigur este un motor cu apa? 

Procesul este foarte sigur, deoarece gazul combustibil este extras cum trebuie si ars constant chiar din apa. Ceea ce inseamna ca acest sistem nu aduna gaz combustibil, ci mai degraba toto hidrogenul este folosit pe masura ce este produs.  Mii de masini au fost transformate fara nici un incident.   Nu uita cel mai important lucru, in aceasta prioada de preturi crescute la benzina. Cand iti transformi masina pentru motor cu apa, economiile vor fi de 40-50% din costul de benzina!

 

Read more about hydrogen generator for cars.

sau

Descarca aici planurile pentru motorul cu apa

 

Share.

Comments are closed.