4 Comments

 1. SLAMNESCU CAMELIA on

  CU RESPECT,M-AR INTERESA TAXELE AFERENTE UNUI C.V.C. A UNUI IMOBIL IN VALOARE DE 46.000 EURO SI A UNEI IPOTECI IN VALOARE DE 35.000 EURO.
  VA MULTUMESC!

 2. m-ar interesa si pe mine cat ar costa o legalizare de act de studii diploma de licenta…diploma de facultate

 3. Gavrila Alexandru on

  sarut mana,am si eu o problema legata cu aprtamentul care este scris pe numele tatului si al mamei mele,mama mea fiind moarta de 14 ani,aceasta mama a avut un copil din prima casatorie care acum este la puscarie si urmeaza a fii liberat in urmatorii 5 ani si am primit o scrisoare de la el(el fiiond fratele meu vitreg),in careurmeaza cand va iesii din inchisoare sa isi ceara si el drepturile la aprtamentul tatalui meu,inainte de a intra in puscarie cand mama mea tria acest frate de al 2 lea nu statea cu noi,avea o garsionera undeva in bucdar cand a intrat in inchisoare aceasta garsionera a fost vanduta de care el.intrebarea mea catre dumneavoastra este dk acum in momentul de fatza se poate trece apartamentul despre care vam zis pe numele meu sau numai p[e numele tatalui care el(fratele meu vitreg sa numai aibe nici o contribuintza la el),acum pe contract este scris numele tatalui si al mamei mele,el nu a contribuit la acest apartament nici macar cu un leu,va rog sa imi raspundeti frumos as dorii sa aflu ce pot face sio cum mai ales,va multumesc mult alex

 4. Stimate Domnule Notar Ion Vior,
  Avand in vedere ca am mai lucrat cu dvs. cu ani in urma cand ati fost deosebit in a rezolva problema cu care am venit, va rog sa ma consiliati in problema prezentata mai jos.
  Doresc sa-mi spuneti daca este de competenta Biroului Notarial si puteti sa obtineti relatii privind tranzactiile imobiliare ale unui apartament proprietate personala, ce a fost vandut acum cca 8 ani, cumpararea unei garsoniere probabil instrainate si ea, de catre mama unei tinere ce este handicapata.
  Mama a decedat acum o saptamana, fiica aflandu-se la o sora a mamei, la care fosta sotie a dorit sa ramana copilul.
  Mama si tata tinerei sunt diivortati de 30 de ani, accesul tatalui la fata proprie a fost restrictionat
  de fosta sotie. Vizitarea copilului a fost obtinuta prin instanta de judecata de catre tata, acesta platind pensie pana la varsta de 20/25 de ani ai fiicei. Dupa aceasta data a fost refuzat ajutorul material transmis de tata fiicei prin madate postale, returnate.
  In momentul de fata se pune problema unei excrocherii, adica casa sa fi ramas matusii fetei cu conditia ingrijirii.
  Sotul meu nu are obiectii privitoare in a -si lua fiica acasa, dar mi se pare incorect furtul unui bun si in situatia data (facem abstractie ca tatal oricum are obligatii fata de propriul copil- chiar daca nu a avut acces la el cca 10 ani) ce i se cuvine fetei dupa mama.
  Presupun ca legal nu se mai poate face nimic dar consideram ca e bine de stiut( pentru cultura generala).
  In situatia in care ne puteti ajuta ne vom deplasa la dvs. pentru intocmirea formelor necesare.
  Cu stima,
  G. Zaharia
  tel 0722734127