5 Comments

 1. slamnescu roxana valentina on

  CU RESPECT,M-AR INTERESA TAXELE AFERENTE UNUI C.V.C. A UNUI IMOBIL IN VALOARE DE 46.000 EURO SI A UNEI IPOTECI IN VALOARE DE 35.000 EURO.
  VA MULTUMESC!

 2. marinescu marian on

  As dori cateva infirmatii. Care sunt actele necesare (concret) pentru a putea cumpara un teren pe care este construita o casa in comuna Petrachioaia? Ce acte trebuie sa verific eu si care sunt pasii de urmat?
  Cu respect !

 3. Gavrila Alexandru on

  sarut mana,am si eu o problema legata cu aprtamentul care este scris pe numele tatului si al mamei mele,mama mea fiind moarta de 14 ani,aceasta mama a avut un copil din prima casatorie care acum este la puscarie si urmeaza a fii liberat in urmatorii 5 ani si am primit o scrisoare de la el(el fiiond fratele meu vitreg),in careurmeaza cand va iesii din inchisoare sa isi ceara si el drepturile la aprtamentul tatalui meu,inainte de a intra in puscarie cand mama mea tria acest frate de al 2 lea nu statea cu noi,avea o garsionera undeva in bucdar cand a intrat in inchisoare aceasta garsionera a fost vanduta de care el.intrebarea mea catre dumneavoastra este dk acum in momentul de fatza se poate trece apartamentul despre care vam zis pe numele meu sau numai p[e numele tatalui care el(fratele meu vitreg sa numai aibe nici o contribuintza la el),acum pe contract este scris numele tatalui si al mamei mele,el nu a contribuit la acest apartament nici macar cu un leu,va rog sa imi raspundeti frumos as dorii sa aflu ce pot face sio cum mai ales,va multumesc mult alex

 4. Zamfir Adrian on

  Doresc sa va reclam faptul ca am fost inselat de unul din angajatii dumneavoastra. Pe data de 12.04.2011 am intrebat cat ma costa sa legalizez o copie si mi sa spus ca 3,75 ron/buc. Pe data de 14.04.2011 am legalizat 4 copii si mi sa cerut 30 ron in schimbul carora am primit 2 bonuri de casa a cate 15 ron pe care erau batute cate 4 buc x 3,72 ron. Cred ca este un gest urat care va descalifica ca firma.