5 Comments

  1. Sant Dobrescu Dan ,am abonament de 5 dolari la dv .Am si telefon fix:0314124129.Am primit in cutia de scrisori un pliant in care se pomenea si de televiziune .Va rog sa ma lamuriti ,despre tv. deoarece ,doresc sa plec de la smecherii ASTRAL. sant multumit de internet si telefonie,acum as dori si TV prin acelasi cablu daca se poate .Care sant conditiile ,si daca pentru TV ,voi da ceva bani in plus ,fata de abonamentul de internet .Mentionez ca telefonul este inclus in abonamentul de net .Va multumesc ,si astept un raspuns din partea dv .Va salut si tot inainte deoarece ,prostii care nu stiu sa faca afaceri ,vor pierde clienti ,asa cum ASTRAL pierde lunar clienti .
    DAN BUCURESTI e-mail :yo3cnn@yahoo.com ; tel:0314124129

  2. sunt o firma de tot c…ul De o luna nu merge netul la noi in bloc si nu l-au reparat nici acum la telefoanele lor raspund niste prostalai care spun ca sunt echipele in teren si nu stiu sa-ti dea nici un detaliu. Mai mult de atat si-au pus ilegal firele pe bloc fara sa ceara acordul nimanui. Nu sunt in stare de nimic. Feriti-va de ei ca luati teapa. Mie una mi-au furat si banii. In fiecare luna plateam 60 RON in conditiile in care la ei abonamentul era de 15 USD Tepari!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Vreau sa va spun ca de 4 zile nu-mi merge internetul…la ceilalti din bloc le merge,dar mie nu.Am avut monitorul la reparat o saptamana.