10 Comments

 1. Mentes Cristina on

  Buna ziua
  Va rog sa imi ziceti conditiile d-voastra deun credit pt. locuinta.
  Va multumesc.

 2. MIRCIOAGA GHEORGHE on

  Doresc informatii in legatura cu un credit pentru nevoi personale, conditiile de creditare.i

 3. Aurelia Badicut on

  Doresc sa obtin un credit pentru nevoi personale si va rog sa-mi comunicati care sunt conditiile si in cat timp as putea sa-l obtin.
  Mentionez ca am un venit net de 8.ooo.ooo lei
  As dori 3-4000 de euro

 4. Aurelia Badicut on

  Doresc sa obtin un credit pentru nevoi personale si va rog sa-mi comunicati care sunt conditiile si in cat timp as putea sa-l obtin.
  Mentionez ca am un venit net de 8.ooo.ooo lei
  As dori 3-4000 de euro

 5. Ungureanu Anca on

  as dori sa aflu care sunt conditiile unui credit pentru nevoi personale de 3-4000euro sau valoarea echivalenta in lei. mentionez ca suma totala a salariilor pe familie este de 14-15milioane.

 6. Doresc informati in legatura cu un credit de 10 000 euro pe 10-15 ani daca se poate. As dori sa aflu care este rata lunara la acest credit

 7. draghici luminita on

  va rog sa imi trimiteti un raspuns cu privire la creditul imobiliar. se acorda cu sau fara avans? as dori sa aflu mai multe informatii despre obtinerea unui credit imobiliar

 8. gherca margareta on

  Solicit sa-mi comunicati raspunsul cu privire la cererea facuta cu doua luni in urma privind scoaterea din Biroul de Credit avand in vedere motivele invocate in sustinerea acestei cereri.Va multumesc!

 9. VA ROG SA IMI TRIMITETI UN RASPUNS CU PRIVIRE LA DECONTARILE DE OP IN CITE ZILE INTRA DE LA BANCPOST IN BCR UN OP VIZAT IN 22.04.08 LA DATA DE 30.04.08 NU A FOST DECONTATAM OP VIZAT DE BANC POST CIND POT SA DISPUN DE SUMA DE PE ACEST OP DACA SE POATE SI UN NR DE FAX SA VA TRIMIT COPIA OP SI UN NR DE TELEFON LA CARE SA RASPUNDA CINEVA
  MULTUMESC

 10. doresc informatii in legatura refinantarea unui credit obtinut de la banc post. am nevoie de niste date de la dumneavoastra pe care am solicitat la data de 29 07 2008 si nici pina in 05 08 2008 nu am primit nici un raspuns clar. am platit si taxa de 100 de ron dar raspuns nu ,numai drumuri drumuri si etc. astept raspunsul in speratia ca voi primi.. cu respect mate zoltan.