8 Comments

 1. SLAMNESCU CAMELIA on

  Cu respect,m-ar interesa taxele aferente unui C.V.C in suma de 46.000 Euro si o ipoteca in valoare de 35.000 Euro.
  Va multumesc!

 2. Musat Dumitru on

  Buna ziua!
  Ma intereseaza taxele aferente cumpararii unui apartament in valoare de 70.000 Euro.
  Care sunt procentele taxelor aplicarii acestor acte?
  Va multumesc!

 3. Cristina Bobescu on

  Buna ziua!

  Ma intereseaza taxele aferente unei succesiuni si apoi a unei donatii.
  Renuntarea cu cat este mai ieftina fata de donatie.

  Aceste acte se fac intre copil si mama.

  Multumesc

  O zi buna!

 4. Buna ziua! m-ar interesa si pe mine pretul unei procuri pentru ai incredinta nepoatei mele sa calatoreasca cu fiica mea in franta pt a-si vizita tatal.Va multumesc!

 5. ADRIAN IORDACHE on

  BUNA ZIUA! AM SI EU CEVA DE POVESTIT DESPRE ACEASTA NOTARITA. AM VRUT SA VAND UN APARTAMENT SI CLIENTII AU PREFERAT-O PE EA.
  ERAU CAM BRUNETI CLIENTII DAR AM CREZUT CA DACA MA DUC SA FAC UN PRECONTRACT LA UN NOTAR PUBLIC VOI FI IN SIGURANTA. DUPA CE AM ASTEPTAT DE LA ORA 13 LA ORA 18:30 SA SCRIE UN PRECONTRACT PE O FOAIE, ACESTA AVEA O CLAUZA IN CARE SE PRECIZA CA IN CAZUL IN CARE EU MA RAZGANDESC EI POT OBTINE CASA PRIN HOTARARE JUDECATOREASCA. DUPA CE AM INSISTAT SA SE SCOATA CLAUZA NOTARA A ICERCAT SA MA CONVINGA CA ASA E LEGEA.
  AM CEDAT NERVOS SI I-AM CERUT ACTELE INAPOI. LE-A DAT MAI PUTIN CEREREA MEA SCRISA DE MANA MEA IN CARE SCRIAM SI CA AM PRIMIT AVANSUL, SI PE CARE MI-A RUPT-O IN FATA. DACA DUMNEAVOASTRA CREDETI CA E NORMAL SAU NU DATI-MI UN RASPUNS PE FORUM!

 6. Nicoleta Savu on

  Buna ziua,
  M-ar interesa si pe mine ce acte imi trebuiesc sa am pentru a face un contract de vanzare-cumparare pe o garsoniera situata in Bucuresti mai exact in zona Ramnicu Sarat – Dristor.As vrea sa-mi spuneti cat m-ar costa sa intocmesc actul cu tot cu intabulare,cadastru etc.Multumesc

 7. petrescu mina on

  aceasta femeie e o ecscroaca de prima mana, o nenorocita mana an mana cu tiganii ei , in 1995 a distrus o familie, un copil de 18 ani a intrat in pamant din cauza ei ,si ambii parinti la fel ,lasand alte 3 fete dintre care una handicapata pe drumuri,pacalindu i cu procuri false, si vanzandu le casa . D na Aristotel ,totusi aveti grija Dumnezeu anca mai e sus! si pedepseste crancen!

 8. OAMENI BUNI, NU VA DUCETI LA ARISTOTEL ARGENTINA. ESTE O HIENA. PENTRU 100 DE DOLARI SHPAGA M-A LASAT IN STRADA. DECAT SA APELATI LA SERVICIILE ACESTEI SATANE MERGETI DIRECT LA CIMITIR PE PICIOARELE VOASTRE. POT SA DEMONSTREZ CE SPUN CU UN DOSAR INTREG. CE MI-AS DORI SA MA DEA EA IN JUDECATA. SI ACUM, DUPA APROAPE 20 DE ANI SUNT HOMELESS. SPER SA AIBA NUMAI CATASTROFE IN VIATA PERSONALA SI PROFESIONALA. SI MA SI ROG PENTRU ASTA (ATUNCI CAND NU O BLESTEM)