7 Comments

 1. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Va voi contacta maine,14.07.2006, telefonic, pentru a fixa o intalnire.Cu multumiri anticipate !

 2. Knoth Adriana on

  Ma numesc Knoth Adriana sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate .
  Avand nevoie de serviciile unui Notar ,am contactat (telefonic)Biroul Notarial al D-nei Notar Andon Mihaela Victoria unde am avut ghinionul sa-mi raspunda secretara care nu a dorit sa-mi dea informatia dorita(acte mostenire) spunandu-mi hadeti doamna ca nu am timp ca aici astepta oamenii!!!!!
  dar eu nu sunt tot om??
  in luna iulie cand ajung in Romania cu siguranta voi reclama la Asociatia Notarilor Publici pentu ca este inadmisibil sa fim tratati cu atata indiferenta!
  Poate ma ajutati sa iau legatura cu D-na Notar Andon Mihaela Victoria pentru ai aduce la cunostinta personal!
  In Germania nu este posibil asa ceva!
  iIndiferent la ce birou mergi sau telefonic,nu esti tratat cu atata indiferenta!
  Va multumesc pentru atentia acordata!
  Knoth Adriana
  Germania

 3. AM SI EU ONOAREA SA PRIND PE CINEVA LA TELEFONUL DUMNEAVOASTRA DOAMNA Andon Mihaela Victoria SAU NU AVETI NEVOIE DE BANI

 4. Am zis, Jos palaria! Un om care este copilul unui tata care l-ar fi putut baga in orice functie, dar alege sa stea intr-un birou obisnuit, printre oameni si sa se ocupe cu politete de problemele fiecaruia, asta merita: tot respectul.

 5. Asa e cum zice Eugeniu. Tipa e super-competenta profesional si mai si arata ca o papusa. Mamei si unchiului meu le-a descurcat niste acte pe care niste grozavi de notari cu greutate le incurcasera de sau judecat aproape zece ani cu niste rude. Foarte tare profesional si are si personal pe masura ei.