1 Comment

 1. Echipa ACED Consult Services are avantajul unei experienţe fără egal în domeniu, prin aportul cunoştinţelor şi a experienţei acumulate de către membrii săi, dar şi datorită pasiunii şi devotamentului acestora.
  ACED Consult Services este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de traduceri specializate (JURIDICE, TEHNICE, ECONOMICE, FINANCIARE, BANCARE, LITERARE, STIINTIFICE, MEDICALE) de pe piata romaneasca si internationala si prima compania ce ofera un pachet integrat de servicii: traducere/retroversiune din/în peste 25 de limbi (Germana, Engleza, Franceza, Spaniola, Italiana,Poloneza, Rusa, Bulgara, Maghiara, Ceha, Portugheza, Olandeza, Macedoneana, Slovaca, Croata, Sarba, Slovena,Suedeza, Finlandeza, Norvegiana, Daneza, Greaca, Turca, Ucraineana) si localizare software, verificare si corectura de text specializate, interpretariat, creatie, prelucrare grafica si machetare, tiparire si livrare.
  ACED Consult Services vă pune la dispoziţie, cu responsabilitate, experienţa acumulată în cei peste 13 ani de activitate în domeniile traducerilor şi corecturii specializate de text, tehnoredactării computerizate, scanărilor şi prelucrărilor profesioniste de imagini, creaţiei şi tipăririi de materiale informative şi publicitare.
  Printr-o utilizare raţională a resurselor materiale de calitate superioară şi o coordonare inteligentă a resurselor umane de excepţie de care dispune, ACED Consult Services a reuşit să se impună şi să se menţină ca lider pe piaţa traducerilor, oferind servicii la cele mai înalte standarde. Ca urmare a succesului activităţii sale ACED Consult Services doreşte să se extindă şi să acopere un segment de piaţă mai mare.
  AVANTAJELE oferite de compania ACED Consult Services clienţilor săi:

   peste 40 de traducători profesionişti, specializaţi pe fiecare domeniu principal de activitate
   experienţă de peste 13 ani în serviciile traducerilor specializate în toate domeniile pentru mari companii româneşti şi multinaţionale
   traducere şi supervizare directă din limba sursă în limba ţintă
   management de proiect dedicat
   preluare şi livrare materiale de/la sediul clientului
   metode de tarifare corecte, computerizate şi flexibile
   paginare a documentelor traduse conform originalului
   servicii de prelucrare imagini şi pre-Press
   machetarea materialelor traduse conform originalului
   pre-press şi tipărire