Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa   Afaceri   Banci   Procreditbank

Procreditbank (Banci)
Bucharest-Guide.ro
Suport financiar societatilor micro, mici si mijlocii, inclusiv persoanelor fizice autorizate, liberilor profesionisti, asociatiilor familiale, SRL-urilor si altor tipuri de afaceri. Utilizand o tehnologie de creditare special conceputa pentru necesitatile clienti, rezulta noi standarde ale politicii de microfinantare din Romania.


ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare care ofera un pachet complex de produse si servicii. In activitatea de creditare, se axeaza pe finantarea microintreprinzatorilor, intreprinderilor mici si mijlocii, fiind convinsi ca acest sector detine cel mai mare numar de locuri de munca si contribuie esential la dezvoltarea economiei. Banca evita afacerile cu grad inalt de risc si ofera imprumuturi mari doar in cazuri exceptionale, minimizand astfel riscul asociat creditarii.

 

Actionarii
 
Actionarii ProCredit Bank sunt institutii internationale de renume, care impartasesc valori si obiective strategice comune. Fiind investitori orientati catre dezvoltare, acestia implementeaza o noua abordare a finantarii dezvoltarii bazata pe strategia construirii unor institutii financiare stabile, eficiente, orientate catre un anumit segment al pietei. Din aceasta perspectiva, numai institutiile financiare viabile pot asigura acoperirea permanenta a cererii de servicii financiare necesare pentru dezvoltarea si succesul microintreprinzatorilor, intreprinderilor mici si mijlocii.

Aceasta viziune asupra problemelor complexe legate de microfinantare s-a bucurat de un real succes si se bazeaza pe combinatia dintre doi factori: capitalul si consultanta. Participarea actionarilor la capitalul institutiilor financiare care vizeaza microintreprinderile, intreprinderile mici si mijlocii contribuie la dezvoltarea sectorului financiar.

In plus, acestia detin un rol activ in sustinerea institutiilor precum ProCredit Bank concretizat prin furnizarea de know-how pentru tehnologia bancara, un management financiar solid si incredere in segmentul tinta. Convingerea lor este ca investitiile ferme, nu participarea pasiva la capital sau filantropia degajata, vor sprijini rolul microfinantarii in atingerea cresterii economice a tarilor in tranzitie.


MEMBRA A GRUPULUI

KfW Group (Kreditanstalt fr Wiederaufbau), infiintat in 1948, furnizeaza programe financiare menite sa stimuleze dezvoltarea sectoarelor economic, social si ecologic in tari din intreaga lume. Institutia se axeaza pe promovarea microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii, pe finantarea modernizarii si constructiei de locuinte, pe sprijinirea protectiei mediului inconjurator, a exporturilor si proiectelor de finantare, sustinand astfel tarile in curs de dezvoltare si economiile in tranzitie. DEG (Deutsche Investitions und Entwicklungsgessellschaft GmbH) este un important participant in activitatile de cooperare si dezvoltare ale Germaniei si sprijina dezvoltarea sectorului privat in Africa, Asia si America Latina, precum si in Europa Centrala si de Est. DEG opereaza potrivit principiilor intreprinderilor private si se concentreaza asupra companiilor cu management profesionist din sectorul privat, care sunt benefice dezvoltarii economiei locale.IFC (International Finance Corporation) este o institutie multilaterala care promoveaza dezvoltarea sectorului privat din tarile sale membre. Membra a Grupului Bancii Mondiale, dar independenta din punct de vedere legal si financiar, IFC ofera imprumuturi pe termen lung si finantare de capital pentru proiecte din sectorul privat, ajutand la mobilizarea altor surse de finantare suplimentare si ofera servicii de consultanta atat guvernelor, cat si companiilor. De la infiintarea sa in 1954, IFC a investit aproximativ 30 miliarde USD, din fondurile proprii, in peste 2400 de companii din 136 de tari in curs de dezvoltare.Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a fost infiintata in 1991. Scopul acesteia este sa sprijine tranzitia catre economia de piata si sa promoveze initiativa privata si antreprenoriala in tarile din Centrul si Estul Europei, precum si in Comunitatea Statelor Independente (CIS). BERD este dedicata acestei cauze ai aplica principiile democratiei, pluralismului si economiei de piata.

BERD doreste sa sprijine cele 27 de tari in care opereaza pentru implementarea reformelor economice structurale si sectoriale, promovarea competitiei si a privatizarii. In indeplinirea rolului sau de catalizator al schimbarii, banca incurajeaza co-finantarea si investitiile straine directe din sectorul public si privat, participa la mobilizarea capitalului intern si ofera cooperare tehnica in domenii relevante.IMI (Internationale Micro Investitionen AG), infiintata in 1998, este o companie moderna de investitii cu o politica orientata catre dezvoltare. In prezent, detine actiuni la 18 banci sau institutii financiare din tari in curs de dezvoltare si in economiile aflate in tranzitie, valoarea acestora ridicandu-se la 40 milioane EUR. IMI poate fi privita ca investitor strategic si ca administratie centrala a retelei ProCredit. Actionariatul IMI este constituit in proportie egala din investitori publici si privati.Commerzbank AG a fost infiintata in 1870 si astazi este una dintre principalele 5 banci din Germania. Detinand o retea internationala de 56 de sucursale in 43 de tari, Commerzbank este o institutie de tip "banca universala" care ofera servicii de retail banking, wholesale banking si investment banking. Deasemenea, prin intermediul anumitor sucursale ofera si alte servicii cum ar fi: leasing financiar, investitii in active imobiliare si investitii de capital.IPC (Internationale Projekt Consult GmbH) este o societate germana de consultanta infiintata in anul 1981 in scopul dezvoltarii si promovarii unui instrument de consultanta creat pentru a inlesni accesul microintreprinderilor si companiilor mici la servicii financiare formale, in general, si la imprumuturi bancare, in particular.

Ideologia IPC se bazeaza pe conceptul de finantare a dezvoltarii�. Acesta este utilizat pentru a descrie eforturile de promovare a sistemelor financiare in tarile in curs de dezvoltare si economiile in tranzitie in vederea stimularii dezvoltarii economice.
 
Comentarii
mihaela
Buna eu vreau sa deschid o gogosarie si am firma microintreprindere.si k sa o deschid mai imi trebui 1500 de euro.pot sa iau un credit de la dumneavoastra.va multumesc si astept si eu o solutie dak aveti si pt mine.
TEODORESCU FLOAREA
LOCUIM VIS A VIS DE MAGAZINUL CORA -MILITARI,(VEDERE SPRE BULEVARD) CU O VIZIBILITATE FOARTE MARE ATAT DIN BULEVARDUL IULIU MANIU CAT SI DE LA MAG. CORA,AVEM UN BALCON PE TOATA LUNGIMEA APARTAMENTULUI,PE CARE SUNTEM DISPUSI SA-L INCHIRIEM PT. PUBLICITATE . AM PRIMIT MAI MULTE OFERTE DE INCHIRIERE A.BALCONULUI PT. PUBLICITATE(DE LA BANCI, FIRME MARI DE TET\LEFONIE MOBILA, COMPANII AUTO) ,DAR TINAND CONT CA AVEM INCHEIAT CU DVS. UN CONTRACT PT.O ANTENA A UNUI
BANCOMAT SITUAT SUB BALCONUL NOSTRU(bd Iuliu
Maniu nr. 16, bl. 14 ap.144 sect6),AM COSIDERAT CA ESTE CORECT SA VENIM CU O OFERTA IN ACEST SENS SI CATRE BANCA DVS.DACA SUNTETI INTERESATI ,CONTACTATI-NE LA TEL/FAX 0314086739, SAU MOBILE 0726044634
0724565538
mirela
va rog sa imi spuneti si mie cum se procedeaza cu o linie de credit la dumneavoastra .De exemplu noi am avut o linie de credit pe care am achitat-o si am vrut sa o prelungim ,am depus actele ce ni s-au cerut cu trei zile inainte de scadenta liniei si deja au trecut cinci zile si nu am primit nici un raspuns.Ar mai fi ceva ,noi avem doua firme si as vrea sa stiu de ce mereu ni se spune ca {sa nu imi spuneti ca daca aveti nevoie de bani nu luati dintr_o firma si va folositi de ei in cealalta firma} Mai verau sa stiu daca un ofiter de credit are voie sa ma intrebe citi bani am in buzunar si daca da be ce nu se face mai delicat ca sa nu te simti ca la garda financiara. Va multumesc,poate cineva de acolo ma lamureste si pe mine.
Adauga comentariu

Procreditbank

 
Procreditbank
Str. Buzeşti, nr. 62-64, Sector 1, Bucuresti,
Tel: +4021-201 60 00
Fax: +4021-201 60 00
headoffice@procreditbank.ro
www.procreditbank.ro
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Banca Transilvania
 
Banca de Credit si Dezvoltare - Romexterra
 
Banque Franco-Roumanie
 
CEC
 
Citi Bank
 
STIRI SI EVENIMENTE
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
CAMERA LUCIDA - O privire asupra Marelui Razboi prin bijuteria contemporana
Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) va găzdui, î...
5 sfaturi de urmat inainte sa vinzi un imobil
Expertii de la agentii imobiliare de top au realizat anul acesta o ser...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
Actiuni Nationale
Detin un certificat de actionar petrolexportimport...
Actiuni Nationale
Detin un certificat de actionar Petrolexportimport...
Actiuni Nationale
Vand 3 actiuni Petrol export import. nr de contac...
Actiuni Nationale
Vand 3 actiuni Petrol export import - nr de contac...
BCR Securities
Buna ziua va rog daca imi puteti spune cum pot pro...
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017