Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa   Afaceri   Avocati   Gheorghe Pipera Law Firm


Gheorghe Pipera Law Firm (Avocati)
Bucharest-Guide.ro
 
Comentarii
nita maria
acelasi grup de persoane din orasul brad jud hunedoara va roaga respectuos sa ne anuntati cum putem lua legatura cu dumneavoastra pentru un eventual proces cu volksbanc
nita maria
suntem un grup de persoane din orasul brad jud hunedoara care dorim sa luam legatura cu dumneavoastra in legatura cu un eventual proces cu volksbanc. pentru eliminarea comisionului de risc. va marturisim ca am fost amenintati de conducerea bancii cum ca v-om plati daune bancii,daca intentionam sa-i dam in judecata, proces in care ,spun ei nu v-om avea cistig de cauza,:permitindu_si sa modifice dobinda din fixa -in variabila daca nu semnam acel act aditional prin care au redenumit comisiuonul de risc
Dragomir Petru
Buna seara, sunt din municipiul Deva, judetul Hunedoara si doresc sa contractez cu dumneavoastra (functie de solicitarile dumneavoastra si potenta mea financiara) reprezentarea juridica intr-un proces colectiv cu Volksbank Romania SA in vederea anularii perceperii comisionului de risc si a restituirii sumelor retinute cu acest titlu.
Va precizez faptul ca am mai multe cunostiinte in situatia mea, interesate de un proces colectiv, sens in care ma intereseaza costurile si procedurile aferente.
Va multumesc anticipat
Speta mea:in februarie 2007 am contractat un imprumut de nevoi personale in CHF cu dobanda fixa (4.25% pe 25 de ani, respectiv un DAE de 5.5%) pe toata perioada, imprumut care a fost /este garantat cu ipoteca a 2 apartamente si la care, din proprie initiativa, am adaugat, inca din martie 2007 o asigurare de viata (fara clauza de acumulare) cesionata in favoarea Volksbank (produs de asigurare al fostului Ardaf -actualul Generali Asigurari realizat in cooperare cu Volksbank, de care am luat la cunostiinta in cadrul unitatii bancare care mi-a acordat creditul), deci banca nu a inregistra si nu inregistreaza nici un risc in raport cu persoana mea si imprumutul ce mi l-a acordat, care cu toata cresterea cursului CHF este rambursat "la zi" (inca).
Mai mult, in anul 2010, pe fondul "nebuniei" privind OGU 50, urmare a notificarilor mele, banca a fost de acord cu scaderea comisionului de risc care sa duca DAE la un 5% (oferta verbala), lucru pe care atunci nu l-am acceptat (deoarece nu se modificase OGU 50, privitor la regula ca se aplica doar la creditele noi contractate) in conditiile in care mi se solicitase semnarea actului aditional prin care sa fiu de acord cu mentinerea noului comision de risc (pe care inca OGU 50 il declarase ilegal).
POP NICOLAE
in august 2011 am vandut apt ficei mele act vanzare cumparare . In 2007 am facut imprumut pe 10 ani cu buletinul la o banca platind ratele normal iar in 2008 am facut refinantare la imprumut platind in continuare ratele. In 29-06-2011 am ramas fara loc de munca [restructurari ]dar rata bancara am platit-o atat in iulie cat si in august integrala .Am fost la banca in aug. 2011 am relatat situatia mea ca nu pot sa-mi mai achit ratele si mi-a propus ca timp de 12 luni sa platesc numai dobanda dar cu prelungirea contractului cu inca 2 ani ceeace am si facut incepand cu sptembrie pana in prezent . De aici se rezulta ca nu sunt rau platnic ,nu? Eu si sotia nu avem nici un bun personal pe numele nostru , decat o masina care este gajata la banca care mi-a acordat imprumutul pt achizitionarea ei pana la finele contractului bancar. INTREBAREaca nu mai pot platii nici dobanda la banca ce poate sa-mi faca banca ? 1] masina este gaj ; 2 ] apt l-am vandut inainte de a fii in imposibilitate de a mai platii decat dobanda deci nu am mascat vanzarea apt pt a renunta la banca . Ma poate executa silit la apt sau masina ? daca doriti sa ma lamuriti in aceasta problema astept mesaj dela d-voastra pe mail nic_nikolos@yahoo.com VA MULTUMESC


lupu vsile
Va deranjez tot cu privire la contractele,as dori sa stiu procedurile de a intenta un proces prin intermediul dvs.va multumesc.
marcu maria iasi
Buna ziua,

Va deranjez tot cu privire la contractele bancare, as dori sa stiu procedurile de a intenta un proces prin intermediul dvs. banca volksbank. Va multumesc!
cioanca ungurean elena
buna ziua!sint din Harghita,va deranjez tot cu privire la contractele bancarede a intenta un proces prin intermediul d,voastra....Sint bolnava de cancer si in urma pensionari primesc suma de 277,00 lei,imposibil de a plati rata de 660,00 lei peluna la B.C.R.Au fost 4luni fara nici un venit si am fost la banca de multe ori ptr o modificare de plata,s-au alta modalitate de a ma ajuta,dar din pacate nu au prea discutat cu mine aceasta problema,zicindu-mi ca trebuia sa ma gindesc inainte de a lua,,,dar atunci eram sanatoasa si atitia ani pina m9am imbolnavit am platit si nu am avut probleme,,,,si inprezent sint la zi dar simnt ca nu voi mai avea cum sa fac fata.....Va multumesc!
Niculae Alina
Buna ziua,

Va deranjez tot cu privire la contractele bancare, as dori sa stiu procedurile de a intenta un proces prin intermediul dvs. Va multumesc!
Daniela
Buna seara!
Sunt din Drobeta -Turnu -s-Severin si am aceeasi problema ca si doamna din Iasi si aceeasi rugaminte
ivanov carmen
Buna seara,
Sunt din Iasi si am citit despre contractul de assistenta juridica semnat cu clientii BCR nemultumiti de OUG 50/.In aceeasi situatie sunt si eu si nu stiu ce sa fac mai departe.Am fost la banca sa ma interesez, insa am primit un raspuns ambiguu, precum ca dobanda nu se modificala un euribor de 1.34 %.Dar ce sa va intampla cand acest indicator va creste? Cei de la BCR mi-au comunicat ca marja lor fixa este de 8.9% si ca nu se poate modifica.Cum au ajuns la aceasta valoare nu au stiut sa-mi raspunda.Multumesc si astept un raspuns pe mail de la d-stra.
Adauga comentariu

Gheorghe Pipera Law Firm

 
Gheorghe Pipera Law Firm
20 Libertatii Blv.
021- 336.05.66; 021-336.50.82
Fax: 021-336.50.83
Rating 0
Harta Bucuresti

DIN ACEEASI CATEGORIE
Baiculescu Ioan Law Firm
 
Popa Bianca Law Firmura
 
Tala Stefan Law Firm
 
Ciulei Ileana Gabriela Law Firm
 
Mihailovici Rose–Marie Law Firm
 
STIRI SI EVENIMENTE
Filarmonica “George Enescu”. Deschiderea stagiunii 2017-2018
Filarmonica “George Enescu “ anunță joi, 5 octombrie ora...
7 cele mai frumoase orase din Europa
Europa are unele dintre cele mai spectaculoase si frumoase orase din l...
Nu este usor sa fii mireasa in Bucuresti
O femeie știe cât este de dificilă pregătirea propriei nunți...
Terapie în trei, la Teatrul Rosu
Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de&h...
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
Actiuni Nationale
Detin un certificat de actionar petrolexportimport...
Actiuni Nationale
Detin un certificat de actionar Petrolexportimport...
Actiuni Nationale
Vand 3 actiuni Petrol export import. nr de contac...
Actiuni Nationale
Vand 3 actiuni Petrol export import - nr de contac...
BCR Securities
Buna ziua va rog daca imi puteti spune cum pot pro...
ALTI VIZITATORI AU VAZUT
Recomanda unui prieten
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017